tabblad algemeen

maandag 5 april 2010

interieur slaapkamer, logeerkamer en washok

Nog een beetje saai en grijs, maar met inspiratiebeelden zijn we aan het stoeien met de indeling en aan het bedenken hoe de meubels er ev. uit moeten komen zien. Belangrijk vinden we het loft-achtige karakter, als de schuifdeuren open staan is er een lange zichtlijn en kan je helemaal vrij rondlopen. Niet op de renderings goed in beeld, maar er is weer ruimte in onze slaapkamer voor een kleine inloopkast (je kan maar ergens van dromen...). En een heus washok met spoelbak om straks heerlijk de was op te vouwen (als dat geen luxe is).







2 opmerkingen:

  1. Hoi Bas en Wendy,

    erg leuk hoe jullie bezig zijn met de verbouwing! Hebben jullie ook al meubels voor de slaapkamer gekocht? Op http://www.beddenboer.nl staan hele mooie bedden. Misschien zit er ook iets voor jullie tussen. Ik ben in ieder geval erg tevreden over mijn bed!

    Groetjes Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. dank je voor het compliment. We hebben ondertussen een slaapkamer met bed (alleen nog geen ombouw, maar dat is eigenlijk zo specifiek dat we het zelf moeten bouwen ;-) ). Zie voor meer foto's hoe het nu is: waterloft.nl

    Groet,
    Bas

    BeantwoordenVerwijderen